Social Media csomag

Tedd láthatóvá küldetésed a közösségi médián keresztül

Alapítványok akiknek segített már

Social Media kommunikácó

Facebook lehetővé teszi, hogy személyesebb kapcsolatot alakíts ki a követőiddel. Oszd meg történeteid, sikereid, és hívd fel a figyelmet azokra a kihívásokra, amelyekkel szembesülsz.Rendszeres bejegyzésekkel növelheted az elérésedet. Használj vonzó képeket, rövid, de ütős szövegeket, és ne felejts el hívásokat tenni a cselekvésre!

A siker kulcsa

A rendszeres bejegyzések segítenek abban, hogy folyamatosan a követőid tudatában maradj. Tervezd meg előre a tartalmakat, és használj ütemező eszközöket a hatékony kezeléshez. A rendszeres jelenlét segít közösséget építeni. A követőid elkötelezettebbé válnak, és nagyobb valószínűséggel osztják meg tartalmaidat, így növelve elérésedet.

A Sharityvel adományokat is gyűjthetsz

Ha a civil szervezet jól tud mozgósítani, akkor több adományhoz jut. A költségeinket a vállalatok fizetik, így a civil szervezetektől semmilyen jogcímen nem kérünk pénzt, az adomány 100 % hozzájuk kerül.

Több megtekintés = több adomány

Grafikákat, videót és szövegeket is találsz hozzájuk inspirációnak

A jelen szöveg és grafika (továbbiakban: Mű) a Sharity Zrt. szerzői jogi tulajdona, az szerzői jogi védelem alatt áll. A mű másolása, sokszorosítása, jogosulatlan felhasználása tilos! A művet a Sharity App-ban regisztrált civil szervezetek korlátozásmentesen használhatják.

2. A szavazáshoz a videót végig kell nézni. A szavazás állását ide kattintva tekintheti meg.

Tudásbázis

Videók amik segítenek a sikeres online kampányokban

Social media workshop

Ez a workshop segít hatékony online adománygyűjtési kampányok futtatásában. Olyan témákat érint, mint a posztstratégia készítése, egységes grafika készítés Canvában, előre tervezésr fontosságáról, AI használatáról, valamint a hirdetések beállításáról és büdzséjéről.

Hogyan működik a
Sharity App?

1
A

Töltsd le a
Sharity appot

iPhone és Android készülékeken is elérhető teljesen ingyenesen.

1
B

Adakozz weboldalunkon

App nélkül is tudsz segíteni a weboldalunkon pont úgy, mint alkalmazásunkban.

2

Találd meg a számodra fontos ügyet

Nálunk biztosan megtalálod azt az alapítványt, akit szívesen támogatsz

3

Segíts pénz nélkül és nyerj

Egy 30 másodperces videó megtekintésével, már el is juttattad adományodat a kiválasztott civil szervezet felé. Növeld az esélyed a fődíjra, nézz minél több videót akár minden egyes nap.

2. A szavazáshoz a videót végig kell nézni. A szavazás állását ide kattintva tekintheti meg.

Egyéb tippek és trükkök megosztáshoz

A közösségi média posztok megosztása művészet és tudomány. A siker titka a célközönség megértésében, az ütemezésben, és a tartalom minőségében rejlik.

  • Ismerd meg a Közönségedet: Minden posztot a célközönséged érdeklődési köréhez igazíts. Tudj meg többet arról, mikor és milyen tartalmakra reagálnak a leginkább.

  • Ütemezés és Gyakoriság: Az aktív időszakokban történő megosztás növeli a láthatóságot. Ütemezd a posztokat a közönséged online aktivitásának csúcsidőszakaira, és tartsd be a rendszeres posztolási ütemtervet.

  • Minőségi Tartalom: Vonzz és köss le magas minőségű, vizuálisan vonzó és informatív tartalommal. Egy jól megírt, gondolatébresztő bejegyzés vagy egy szemrevaló kép többet ér, mint száz feledhető poszt.

Ezek az alapelvek segítenek abban, hogy a posztjaid elérjék és megmozgassák a kívánt közönséget, így növelve az alapítványod hatását és láthatóságát.

  • Közösségi Kapcsolatok Építése: Ne csak posztolj, légy interaktív! Válaszolj a kommentekre, vedd figyelembe a visszajelzéseket, és szervezz élő beszélgetéseket vagy Q&A (kérdés-válasz) sessionöket. Ez növeli a közönséged elkötelezettségét és hűségét.

  • Személyre Szabott Megközelítés: Említsd meg és köszönd meg azokat a követőket vagy támogatókat, akik aktívan részt vesznek a küldetésedben. Egy személyes köszönet vagy elismerés sokat számíthat.

  • Különböző Formátumok: Használd a szöveges bejegyzéseket, képeket, videókat és infografikákat változatosan. Ez segít fenntartani a közönség érdeklődését és elérni különböző típusú követőket.

  • Történetmesélés: Meséld el az alapítványod történetét. Oszd meg a sikereket, kihívásokat, és a valós hatást, amit a munkád eredményez. Az emberek szeretik a történeteket, és ez segít mélyebb kapcsolatot kialakítani velük.

Nagyköveteink

Töltsd le
a Sharity appot