Folyamatos támogatás civil szervezeteknek - Van élet az adó 1%-on túl!

Egy jó ügy nem megy szabadságra. Napi feladatokat igényel, ezért a folyamatos támogatás a civil szervezeteknek nélkülözhetetlen a gördülékeny munkához. A valóságban azonban megtalálni, megszólítani és megtartani a támogatókat irdatlan erőfeszítést jelent.

badge_2023

A nagy vállalatokhoz nehéz eljutni, a felkutatásuk időigényes. Általában nem áll rendelkezésre az illetékes munkatárs kontaktja, vagy egy elküldött e-mailnél többet nem tudsz tenni a kapcsolatfelvétel érdekében.

Magánszemélyeket ideig-óráig meg lehet szólítani, de ezekből igen kevés hűséges támogató marad, ráadásul sok segíteni akaró embernek az adományozás jelentős anyagi terhet jelent.

Óriási energiát és pénzt emészt fel a “láthatóság”, legyen szó közösségimédia-tevékenységről vagy az adó 1%-os kampány létrehozásáról.

Az adó 1%-ból és az időnként beeső adományokból nem lehet sokáig finanszírozni az állandó működéssel kapcsolatos költségeket, nehéz előre, hosszabb távra tervezni.

Vajon létezik-e olyan lehetőség, amely segít eljutni a nagyvállalatok szívéhez?

Lehet-e egy jó ügy látható anélkül, hogy erőn felül próbál kiemelkedni a tömegből?

Biztosítható-e folyamatos támogatás a civil szervezeteknek?

A Sharity applikációval már nem csak az adók 1%-ára támaszkodhatsz?

A Sharity App egy olyan egyedülálló applikáció, amely összeköti a civil szervezeteket a jó ügyek mellett kiálló cégekkel és magánszemélyekkel. Egyetlen kattintással láthatóvá válsz akár az egész ország számára!

A videónkban erről részletesen mesélünk.

De hogyan ösztönzi a Sharity, hogy a cégek és a magánszemélyek adományozzanak az alapítványok számára?

A Sharity a reklám erejét felhasználva köti össze az alapítványokat, a cégeket és a magánszemélyeket. Működése pofonegyszerű:

A cégek beállnak a jó ügyek mellé és reklámkampányt hirdetnek az applikáción keresztül. Minden egyes reklámvideó megtekintésével meghatározott összeg kerül automatikusan a civil szervezet számlájára.

A bevezetésre kerülő Sharity hűségkártya segítségével hamarosan a vásárlásba épített digitális jótékonysági árrés is elérhetővé válik a támogatóidnál.

A felhasználók pénzbeli adományokkal támogathatják jutalékmentesen a számukra kedves ügyet és/vagy megnézik a szervezethez kapcsolódó cég reklámját.

Analitikai megoldásaink feltérképezik a szervezeted célcsoportját, így nincs szükséged költséges kutatásokra, a Sharity célzottan szólítja meg a támogatóidat. Az itt gyűjtött tapasztalatok a közösségimédia-kommunikációban is hasznosíthatók lesznek.

A Sharity kuponokkal és nyereményekkel ösztönzi az embereket arra, hogy a videók megtekintésével segítsenek a jó ügyeken.

A Sharity rendszere az MI-ben rejlő lehetőségek kiaknázásával népszerűsíti a szervezetet közvetlenül a célcsoportra fókuszáltan.

A Sharity algoritmusai összekapcsolják a vállalati CSR és ESG igényeket a civil szervezetek céljaival, tevékenységével.

MINDEZT TELJESEN INGYEN ÉS JUTALÉKMENTESEN!

Sőt, minden regisztrált civil szervezetünk jogosult lesz több mint 1000 helyen kedvezményes vásárlásra. (Tudj meg többet – SHARITY NGO KÁRTYa oldal link) 

Emellett számos közismert, hiteles Sharity Nagykövet viszi hírét a jótékonysági kampányoknak országszerte és a közösségi médiában.

Egyre több cég és civil szervezet fedezi fel a Sharityben rejlő lehetőséget

A civil szervezetek ügye már olyan cégek látókörébe kerül, mint a Jysk vagy a Synlab, és emellett számíthatnak az egyre növekvő felhasználók táborára, akik a pénzükkel és idejükkel szeretnének segíteni jó ügyeket.

Ezek a civil szervezetek már csatlakoztak a Sharity kampányokhoz! A Te ügyed mikor kerül fel?

LEGYEN A TE SZERVEZETEDNEK IS SAJÁT KÖRNYEZETBARÁT és KÖLTSÉGHATÉKONY ADOMÁNYAUTOMATÁJA

A teljesen környezetbarát automata segítségével az üzletedben, ügyfélváródban közvetlenül megszólíthatod, tájékoztathatod ügyfeleidet, kaphatsz tőlük értékelést, visszajelzéseket, megnézhetik a reklámodat, sőt nyerhetnek is a segítségeddel.

Mit kell tennie egy civil szervezetnek, hogy élvezhesse a folyamatos támogatást a Sharity applikáción keresztül?

Csupán egyet: átláthatóvá válni.

A Sharity App-on keresztül támogatott civil szervezeteknek meg kell osztaniuk a cégekkel és a felhasználókkal, hogy a befolyt összeget milyen célokra használták fel, és annak segítségével milyen eredményeket értek el. Igen, ez adminisztrációt jelent, viszont nem céltanul, nem túlzott mennyiségben és nem érthetetlen módon, ráadásul mindezt automatizált IT megoldásaink is segítik Az átláthatóság a híd a szervezeted és a nagyvállalatok CSR kerete között. 

Ennyit kell csak tenned, hogy élvezd a vállalkozások és a magánszemélyek nyújtotta folyamatos támogatást, és végre arra fordítsd az idődet, ami igazán fontos: a jó ügyek megvalósítására.

 

Csatlakozz
a Sharity Apphoz, és
juss el minél több támogatóhoz!