We stand together for good causes

Támogass egy számodra kedves alapítványt!

Fedezzétek fel a közösségi felelősségvállalás új dimenzióit a JYSK Kft. és a Sharity Mobile Application Zrt. közös kezdeményezésével! A bicskei új JYSK áruház grandiózus megnyitója apropóján most a civil szervezetek számára gyűjtünk! Add le szavazatodat a számodra legkedvesebb alapítvány részére és segítsd hozzá az 500.000 Ft értékű JYSK ajándékutalvány megnyeréséhez!

A szavazási időszak 2024. március 1-ig tart.

A szavazók között 3 db 10.000 Ft értékű JYSK utalványt sorsolunk ki.

Szavazás

Most te döntheted el, melyik civil szervezet nyerje meg az 500.000 Ft értékű JYSK vásárlási utalványt. Ehhez csak szavaznod kell a Sharity alkalmazásában vagy weboldalán keresztül. Szavazni naponta egy alkalommal tudsz az általad kiválasztott alapítványra. Növeld az esélyedet a 10.000 Ft értékű JYSK utalvány megnyerésére, szavazz minden nap és segíts te is egy jó ügyet!

Az alábbi alapítványokra tudsz szavazni:

Csabdi, Vasztély Jővőért Egyesület

Egész évben több kültéri rendezvényünk van, többek között a Tábortűz, tűzzsonglőr előadás, zenei előadók produkciója. Továbbá családi nap, versenyek és különböző hagyományőrző programok. Ősszel pedig felvonulás és szüreti mulatság, ahol helyi fiatalok táncolnak, és jól érzik magukat. Abban az esetben, ha mi nyernénk meg a vásárlási utalványt, akkor kültéri eszközökre, bútorokra fordítanánk, hogy kényelmesebben tudjuk megszervezni a fontos eseményeinket!

Kutyaovi Állatvédő Egyesület

A Kutyaovi Állatvédő Egyesület 6 éve nyújt segítséget és ad átmeneti otthont sérült, beteg, kidobott, bántalmazott kölyök- és babakutyáknak, felnőtt és idős négylábúaknak. Minden erőnkkel igyekszünk megadni a lehetőséget mentvényeinknek az örömteli gazdis életre, ez azonban csak támogatóinkkal, segítőinkkel és önkénteseinkkel együtt lehetséges. A tavasz közeledtével szeretnénk még kényelmesebbé és otthonosabbá tenni menhelyünket. Tervünk megvalósításához szuper segítség lenne a JYSK által felajánlott utalvány. A keretösszegből kényelmes kerti bútorszettet szereznénk be, amin mentvényeink mellett a hozzánk látogatók is megpihenhetnének. Valamint biztosan beruháznak még néhány szuper minőségű puha plédre, párnára és törölközőre. Minden támogatás és adomány hozzájárul ahhoz, hogy mentvényeink egy szeretetteljes átmeneti otthonban élhessenek, amíg eljön értük az álom gazdi! Segítsetek, hogy segíthessünk! Tegyük együtt szebbé a Kutyaovit!

Budaörsi Tanoda Közhasznú Alapítvány

Budaörsi Tanoda, ahol a gyerekek szeretnek tanulni, ahol jó lenni. Ide jöhetnek mindenféle gyerekek: jócsontok és rosszcsontok, kicsik és nagyon, jól tanulók és kevésbé jól tanulók. Iskola után, délutánonként segítünk a lecke megírásában játékosan, egyszerűen, könnyedén. De van itt rengeteg játék, ének-zene és tánctanulás, foci, nyári táborok, társasjáték, Mese Kávézó, sport, és sok más jó dolog. Gyere hozzánk, keress minket! Szavazz a Budaörsi Tanodára, hogy még jobban, még több gyereket és fiatalt tudjunk elérni, hogy segítsük őket a tanulásban, tehetségükben, a mindennapjaikban. Amennyiben a Budaörsi Tanoda nyerné meg az adományt, úgy az alábbiakra fordítanánk: kert székek, asztalok, néhány kerti pad, forgószékek, fürdőszobai tároló szekrények, konyhai felszerelések.

Vértesacsa Fejlődéséért Egyesület

A mi fő profilunk idén a Családi nap lesz, ahol a gyermekek vannak középpontban, az ő komforthelyzetük megteremtésére szeretnénk fordítani a nyereményt. Ezt akár új bútorok beszerzésével, vagy új konyhai eszközök biztosításával. Továbbá, sportkupákat is szoktunk rendezni, ahová szintén hasznos lenne a kényelem biztosítása.

A Vajda János Gimnázium Diákjaiért Alapítvány

Alapítványunk 2018 óta segíti a bicskei Vajda János Technikumban zajló nevelő-oktató munkát és a diákok középiskolás éveit. A korábbi években hozzájárultunk több iskolai program sikeres lebonyolításához (pl. regionális nyelvi versenyek, külföldi utazások, eszközbeszerzések, stb.) és a jövőben is szeretnénk segítségül lenni az iskolai élet és a szakmai képzés feltételeinek optimalizálásában. Jelen kampányunkkal támogatni szeretnénk az iskola belső környezetének szépítését. Köszönjük, hogy minket támogat szavazatával.

Csókakői Barkócaberkenye Egyesület

A célunk az elkövetkező időszakban, hogy egy romos házból egy csodálatos közösségi teret hozzunk létre. Ez a közösségi tér rengeteg rendezvénynek, beszélgetős délutánnak fog majd otthont adni, így ennek a felújítására, bútorozására fordítanánk a nyereményt. A belső tér teakonyhával is fog gazdagodni, így a konyhai felszereléséknek is örülünk. Az udvaron pedig egy kültéri pajtás színházat is szeretnénk csinálni, aminek a felújítására szintén jól jönnének a kültéri eszközök, székek, padok, asztalok. Tegyük együtt komfortosabbá a Barkócaberkenyét!

Budaörsi Kincskereső Óvodáért Alapítvány

A mi alapítványunk nagyon sok családi napot és Hagyományőrző délelőttöt tart, ezek mellett pedig mindig megrendezésre kerül az alapítványi bál is. Ezen rendezvények bútorainak kicserélésére, eszközeinek felújítására használnánk fel a nyereményt. Bármi szóba jöhet, szőnyegek, függönyök, asztalok, padok, székek, kiegészítők is! Köszönjük, ha ránk szavazol!

Így tudod leadni a szavazatod

1. Kattints a SZAVAZOK gombra, majd az oldal megnyitását követően jelentkezz be a profilodba!

2. Szavazatod leadásához kattints az alábbi gombra!

3. Szavazatodat a videó megtekintését követően rögzítjük.

Tekintsd meg a szavazás állását!

Hogyan működik a
Sharity App?

1
A

Töltsd le a
Sharity appot

iPhone és Android készülékeken is elérhető teljesen ingyenesen.

1
B

Adakozz weboldalunkon

App nélkül is tudsz segíteni a weboldalunkon pont úgy, mint alkalmazásunkban.

2

Találd meg a számodra fontos ügyet

Nálunk biztosan megtalálod azt az alapítványt, akit szívesen támogatsz

3

Segíts pénz nélkül és nyerj

Egy 30 másodperces videó megtekintésével, már el is juttattad adományodat a kiválasztott civil szervezet felé. Növeld az esélyed a fődíjra, nézz minél több videót akár minden egyes nap.

Mi az a,

Sharity?

Egy (világszerte) egyedülálló jótékonysági hirdetési platform (és alkalmazás), ahol a saját pénzből történő adományozáson túl az időddel is sokat segíthetsz. Hogyan adományozhatsz pénzt, pénz nélkül?

Egyszerűen töltsd le a Sharity alkalmazást, válaszd ki a jó ügyet, amelyen segíteni szeretnél, és dönthetsz úgy, hogy megtekintesz egy (max. 30 mp-es) videót. Ha megnézed a videókat a Sharity alkalmazásban, azzal automatikusan pénzbevételt generálsz azoknak a szervezeteknek, amelyek az általad választott jó célokat képviselik. Használd arra az időd, hogy jó ügyeket támogass!

Nagyköveteink

Töltsd le
a Sharity appot