Találkozz az ország legsokoldalúbb zenekarának 2 tagjával és nyerj 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt

Hogyan kerülhet be a neved a kalapba? 🍀

1️⃣ Görgess le weboldalunkon

2️⃣ Szavazz a szívedhez közel álló civil szervezetre, a legtöbb szavazatot összegyűjtő szervezet 500.000 Ft értékű JYSK ajándékutalványt nyer.

3️⃣ Gyere el 08.30-án újonan nyíló solymári JYSK üzletbe, találkozz Uszival és Ferivel az Irigy Hónaljmirigy-ből!

JYSK X SHARITY - We stand together for good causes

Kérem, csatlakozzon kezdeményezésünkhöz, töltse le és regisztráljon a Sharity applikációba !

Kérem, csatlakozzon kezdeményezésünkhöz, töltse le és regisztráljon a Sharity applikációba !

Regisztráció menete:

A szavazáskor add meg email címed és jelszavad a regisztrációhoz.

Most Te döntheted el, melyik civil szervezet nyerje a Jysk 500.000 Ft-os vásárlási utalványát. Ehhez csak szavaznod kell a Sharity alkalmazásban vagy weboldalon.  A szavazók között 3 db 10.000,-Ft-os Jysk ajándékutalványt sorsolunk ki. A Szavazás 2023. augusztus 9. napján 12:00 órától indul és augusztus 28. 24:00 óráig tart. Szavazni naponta egy alkalommal tudsz az általad kiválasztott kampányra a szavazás időtartama alatt, tehát minden nap egy szavazatod van, amit mindig 24 óra elteltével tudsz leadni. A szavazáshoz a videót végig kell nézni. 

Tekintsd meg és segítsd a kiválasztott jó ügyet.
Tegyünk együtt egy jobb világért.

A szavazás előtt ismerd meg a szavazással támogatható kampányokat:

273864200_1701302420222805_2736091853968428552_n

Szigetszentmiklósi Nagycsaládosok Egyesülete

Egyesületünk rendszeresen részt vesz szervezőként és segítőként Szigetszentmiklós város és a környékbeli településeken élők számára az önkormányzat által szervezett nyilvános rendezvényeken. Ezzel a pályázattal is a tagcsaládjainknak szeretnénk segítséget nyújtani, amellyel a hétköznapjaikat szebbé tehetjük. Az egyesület székhelyét is családiasabbá tehetjük új bútorok vásárlásával, valamint a meleg étel-osztásainkon is tudnánk hasznosítani a Jysk-ben megvehető étkezési kellékeket.

logo_kicsi-150x150-(1)

Cocker Rocker Club Spániel Fajtamentő Egyesület

Mivel anyagi lehetőségeink igen korlátozottak, így számos felújítást, életminőséget javító beruházást kellett már halogatnunk. Ilyen többek között az adminisztrációs és egészségügyi célokat is szolgáló kis konténerünk berendezése. A másik nagy álmunk, hogy a menhely nagyobb területét tudjuk árnyékolni. Mindkét vágyunkat valóra válthatnánk a pályázat révén elnyerhető vásárlási utalvány segítségével

logo

Bárka Alapítvány

Szervezetünk, a Bárka Alapítvány 32 éve működik Dunaharasztiban, az országban elsőként létrehozott ápoló-gondozó célú lakóotthonában 12 fő fogyatékkal élő felnőtt ember él. Nappali ellátásunkban rajtuk kívül még 15 fő fogyatékkal élő felnőtt ember vesz részt a fejlesztésben, foglalkoztatásban, akik a városban és az agglomerációban élnek családjuk körében.

logo 2

Leány, Anya, Gyerek Alapítvány

Az intézmény 2013-ban költözött új épületbe, ami akkor új bútorzattal és lakástextíliákkal lett felszerelve, de sajnos a lakók cserélődése folytán a berendezés fokozott amortizációnak van kitéve. A leginkább elhasználódott ágybetéteket és ágyneműket apránként selejteztük és pótoltuk, de 10 év után higiéniai okokból a többi ágybetét, matracvédő és ágynemű cseréje is indokolttá vált. Így amennyiben a Jysk Kft.a mi szervezetünket támogatná, így az 500000 Ft értékű ajándékutalványt matracok (90x200 cm-es), matracvédők, paplanok és párnák vásárlására fordítanának.

logo-GYEA-30x30cm-CMYK-150dpi-(1)

Gyermekétkeztetési Alapítvány

Nyertes pályázat esetén az alapítvány által üzemeltetett krízisházak berendezésének cseréjét valósítanánk meg. Ezekben a házakban nehéz helyzetbe került gyermeket nevelő családok élnek 2 ilyen háza van az alapítványnak vidéken.

logo

Tehetségfelfedező Műhely Alapítvány

A protégé. mentorprogram egy szakmai közösség és tehetségközpont a turizmus, vendéglátás és szállodaipar iránt elkötelezett pályakezdők és szakemberek számára. Célunk, hogy segítsük a fiatal útkeresőket a sikeres karrierépítésben ezen a területen. A programban résztvevő fiataloknak mentor-mentorált találkozókat, interaktív workshopokat, képzéseket, céglátogatásokat, valamint országos és nemzetközi eseményeken való részvételt kínálunk.

kép

Német Vizslák Fajtamentő Egyesülete

Pénzügyi kereteink nagyon szűkösek, ezért bármilyen tárgyi/pénzügyi adományt köszönettel fogadunk. A JYSK áruházban kapható termékek közül tároló szekrényekre, takarókra, árnyékolókra volna legnagyobb szükségünk, nyertességünk esetén ezeket vásárolnánk az utalványból.

Logó-2023

Egy lépéssel több Hajós István Alapítvány

Alapítványunk az elnyerhető utalvánnyal a rászoruló családok, alapítványok és kórházak részére szerezne be szükséges berendezéseket, pl.: a kórházi közösségi terekbe új székeket, babzsákokat, családoknak bútorokat.

Mert együtt könnyebb!

A solymári székhelyű, közhasznú tevékenységet folytató Csodatücsök Alapítvány 2010-ben alakult a fogyatékossággal élő solymári gyermekek és fiatalok összefogására és megsegítésére. A vásárlási utalvány segítségével a Támogató Szolgálat épületébe bútorokat, szőnyeget, függönyt, akadálymentes mellékhelyiségbe kiegészítőket szereznénk be.

Pihenősarok tanulóink számára

Szeretnénk az alapítványunk által támogatott iskolában létrehozni egy kis pihenő sarkot az ott tanuló gyermekek számára. Szeretnénk egy szép ülőgarnitúrát egy kis asztalt, egy szekrényt attól függően mi fér bele ebbe az összegbe. Segítsetek megvalósítani ezt a célunkat!

Szavazatával támogassa a Leányvári Iskoláért Alapítványt

A Leányvári Iskoláért Alapítvány célja a helyi német nemzetiségi általános iskola nevelőmunkájának, tárgyi feltételeinek a javítása, korszerűsítése. A támogatást az iskola régi bútorainak cseréjére, gyermek közösségi tér kialakításánál használható asztalok, székek, párnák, egyéb eszközök vásárlására szeretnénk fordítani.

Új bútorok tanulóknak

A Határtalan Szív Alapítvány mindig arra törekszik, hogy pozitív változást hozzon a közösségben, és lehetőséget adjon a gyermekeknek és családoknak a jobb jövő felé vezető úton. A nyereményt bútorok vásárlására fordítanánk a tanodai tantermek korszerűsítése érdekében. Az összeg lehetőséget nyújtana olyan ergonomikus és praktikus bútorok beszerzésére, amelyek javítják a tanulók kényelmét, pl. székek, íróasztalok, polcok, tárolók, párnák, kiegészítők. A bútorok kiválasztásakor a minőség és a tartósság kiemelt szempont lenne, hogy hosszú távon is hasznos és hatékony tanulási környezetet teremthessünk a diákok számára. A megfelelő bútorok beszerzésével a tanulástámogatás még hatékonyabbá válna, és a diákok motiváltabban és eredményesebben tanulhatnának a felújított tanteremben. A Határtalan Szív Alapítvány közössége elkötelezett abban, hogy a nyert összeget a lehető legjobban és legcélszerűbben használja fel a gyermekek és családjaik támogatására. Az alapítványunk mindig arra törekszik, hogy pozitív hatást gyakoroljon a közösségre és elősegítse az esélyegyenlőséget az oktatás területén.

Segíts berendezni a kiszolgáló helységeinket!

Folyamatosan foglalkozunk gyerekekkel, ez hozzájárul ahhoz, hogy létszámhelyzetünk stabil, önkénteseink lelkesek, aktívak. Hamarosan kezdetét veszi garázsunk laktanyává bővítése. Az évek alatt térítéses munkákból megkeresett pénzünkből, valamint több szponzor nagylelkű támogatásával hamarosan a garázsok darabszáma a felszereltséghez lesz igazítva, bővítve, valamint végre nekiállunk a közel 60 fős tagságunk oktatási, képzési helyének, valamint kiszolgáló helységek (mellékhelységek, raktárak, irodák) kialakításának. Ezeknek a helységeknek a berendezésében vennénk hatalmas hasznát annak a lehetőségnek, amit a JYSK pályázata kínál. Köszönjük a lehetőséget a pályázatra, bízunk a közösség erejében és a segítőkész hozzáállásban!

TündérLak berendezés

2023 márciusában költöztünk egy 186 nm-es közösségi térbe, hogy megvalósítsuk álmunkat. Célunk az volt, hogy ne csak ruhát, játékot, lakásfelszerelést gyűjtsünk, hanem egy olyan közösségi teret alakítsunk ki, amely lehetőséget teremt a rászoruló családok számára, hogy kikapcsolódjanak és élményekkel gazdagodjanak. A teremben szórakoztató és oktató tevékenységeket szervezünk a gyermekek és szüleik részére, melyek segítik az életminőségük javítását, és lehetőséget teremtenek a közösségépítésre. A felújítás és beköltözés várt és nem várt költségei leapasztották anyagi keretünket, így csak apránként tudunk használati tárgyakkal felszerelkezni. Az utalvány segítségével többek között székeket, székpárnákat, fürdőszoba-felszerelési termékeket, ruhaállványokat vennénk. Bízunk benne, hogy aTün vásárlási utalvánnyal fejlődhetünk, hogy hosszú távon segítsük a rászoruló családokat és pozitív hatást gyakoroljunk a helyi közösségre.

Mancs a Kézben - bázisunk szépítése

A Mancs a Kézben Egyesület önkénteseivel mentőkutyákat képzünk, eltűnt-bajbajutott embereken igyekszünk segíteni. Önkénteseink család és munka mellett végzik segítő tevékenységüket. Nekik, és a közösségnek szeretnénk az elnyert támogatást igénybe venni, a rendszeres tréningjeinknek helyet adó kis bázisunk szépítésére, az önkéntesek munkavégzésének megkönnyítésére fordítanánk a nyereményt. Kültéri padokra, asztalokra, árnyékolókra, hűtőtáskákra, tároló dobozokra, üzenőfalra, kültéri világítási megoldásokra és bázisunk szépítésére költenénk, hogy a mindennapok kényelmét fokozzuk.

Nyerjük meg a Váradinak az 500.000.- JYSK utalványt! 🙂

Nyerjük meg a Váradinak az 500.000 Ft-os JYSK utalványt 🙂 Kérjük szavazzanak ránk a solymári JYSK nyitása kapcsán meghirdetett versenyen, melyben egy 500.000.- értékű vásárlási utalványt kap a legtöbb szavazatot gyűjtő civil szervezet! Az utalványból bútort, dekorációs termékeket tudnánk vásárolni, amivel még szebbé tehetnénk a suli belső tereit. Szólj kérlek a családtagoknak, rokonoknak, a szomszéd néninek, a srácnak a kisboltból, a kollegáknak, az ismerősöknek és Buksinak és Cirminek is, hogy szavazzanak ránk! Köszönjük!!! 🙂

Közösségi terek fejlesztése a segítségeddel

Mi egy olyan befogadó és elfogadó társadalomért dolgozunk, ahol a romáknak is egyenlő esélyük van céljaik elérésére. Nem adományt osztunk, hanem esélyt teremtünk a változásra. A JYSK vásárlási utalványát több különböző módon is tudnánk hasznosítani: a bagi és dányi székhelyünk (két irodakonténer) berendezését újítanánk meg, illetve a 13. kerületi irodánkat és közösségi terünket fejlesztenénk az adományból. Természetesen a telepen élőknek tartott programjaink során is használunk különféle lakberendezési tárgyakat, konyhai, irodai használati eszközöket, így ebben a formában is nagy hasznát vennék az utalványnak.

Közösségi tér az utcákon

Civil szervezetünk a Pro-Solymaris Hagyományőrző és Kulturális Egyesület elsősorban a környéken lakókkal közösen, környezetünket, közösségi tereinket szeretné szebbé jobbá tenni, illetve ezen kívül az alábbi céljaink mentén folyamatosan pályázunk, hogy a megszerzett forrásokat a közösség érdekeit figyelembe véve hasznosítsuk. Amennyiben sikerülne elnyerni az utalványt, azt kültéri padok beszerzésére fordítanánk, és szükség lenne egy kerti műanyag tároló dobozra is, a Szent Erzsébet játszótér homokozó játékainak a tárolására. Solymár Hutweide területe egy kellemes családi házas övezet, ahol vannak olyan „utcavégek”, ahol közösségformálás céljából – amelyre az ott lakóknak nagy igénye lenne, mert erre a területre költözik a legtöbb család – padokat helyeznénk el, így ezek a területek közösségi térré válva a lakóközösség összekovácsolását, új közösségek kialakulását segítené.

Kényelmesebb helyet a gyerekek időtöltéséhez

A Ganz Ifjúsági Műhely Egyesület közel 40 éve várja Békásmegyeren elektronikai és modellező szakkörein az érdeklődő fiatalokat. Célunk segítséget nyújtani a lakótelepi gyermekek és fiatalok szabadidejének társadalmilag hasznos eltöltéséhez. Feladatunk a barkácsolás megszerettetése, újabban már a számítógépes tervezés megismertetése, a munkakultúra kialakítása, az egymást segítő, a másik munkáját megbecsülő attitűdre és a kitartó, fegyelmezett munkára nevelés. Általános és középiskolás diákok részére olyan oktatást és képzést adunk, amellyel elősegítjük a pályaválasztást és a pályakezdést. Szervezetünk a Jysk pályázatán nyert ajándékutalványt arra kívánja fordítani, hogy a gyermekek számára kényelmesebb és munkát támogató környezetet teremtsen. Ennek érdekében az elnyert összeget kényelmesebb székek beszerzésére, valamint szekrények, tárolók, polcok és lámpák vásárlására szeretnénk felhasználni. Ezek az új bútorok és berendezések segítenének rendezettebb és praktikusabb környezetet kialakítani, ami elősegíti a gyermekek szakmai fejlődését az egyesület által szervezett tevékenységek során.

Támogasd a fairplay football élményét!

Célunk, hogy a sport eszköze által olyan biztonságos közeget teremtsünk a különböző kulturális és társadalmi hátterűek számára, ahol amellett, hogy egészséges testmozgást végeznek, fejlődnek a szociális készségekben, hogy azok a pályán kívüli életben is hasznukra váljanak. A pályázati támogatásból olyan felszereléseket vásárolnánk a Jysk újonnan nyíló üzletében, amelyek segítik a hátrányos helyzetben élő fiataljaink fizikai és mentális jólétének fejlődését, a sportolás során vagy azt követően lehet hasznos számukra, mint például törölközők, ágynemű, hálózsák, kulacsok. Amennyiben mi nyerjük meg a támogatást, vállaljuk, hogy a megnyitó napján az új üzletbe látogató vásárlók számára is megmutatjuk, kipróbálhatóvá tesszük az örömteli fairplay football élményét.

Különleges fiataloknak mindenből a legjobbat!

A Kaptár Napköziben halmozottan sérült és súlyos autizmussal élő fiatalok töltik mindennapjaikat. 2022 januárjában nyitottunk, sok adomány-berendezési tárggyal. Az azóta eltelt másfél év tapasztalata, hogy meglévő bútoraink nem tökéletesek számukra. Szeretnénk a lehető legjobb és legpraktikusabb környezetet kialakítani, modern, a fiataljainkhoz jobban illő berendezéssel bővíteni, vagy a meglévőket lecserélni.

Tekintsd meg a szavazás állását!

2. A szavazáshoz a videót végig kell nézni. A szavazás állását ide kattintva tekintheti meg.

Amennyiben kiválasztottad a számodra szimpatikus kampányt

1. Kattints a SZAVAZOK ikonra, majd az oldal megnyitását követően az alábbi gombra:

2. A szavazáshoz a videót végig kell nézni. Szavazni naponta egy alkalommal tudsz az általad kiválasztott kampányra a szavazás időtartama alatt, tehát minden nap egy szavazatod van, amit mindig 24 óra elteltével tudsz leadni.

2. A szavazáshoz a videót végig kell nézni. A szavazás állását ide kattintva tekintheti meg.

Mi az a Sharity?

Egy (világszerte) egyedülálló jótékonysági hirdetési platform (és alkalmazást), ahol a saját pénzből történő adományozáson túl idővel is adományozhatsz. Hogyan adományozhatsz pénzt, pénz nélkül?

Egyszerűen töltsd le a Sharity alkalmazást, válasszd ki a jó ügyet, amelyen segíteni szeretnél, és dönthetsz úgy, hogy megtekintesz egy (max. 30 mp-es) videót. Ha megnézed a videókat a Sharity alkalmazásban, az automatikusan pénzbevételt generálsz azoknak a szervezeteknek, amelyek az általad választott jó célokat képviselik. Használd arra az időd, hogy jó ügyeket támogass.

NAGYKÖVETEINK

20150703barabas-evi-barabas-eva

Barabás Éva

155307779_271380981017993_4030429477053980790_n

Dr. Csisztu Zsuzsa

barsony-farkas

Dr. Bársony Farkas

vlnt4551

Dr. Zimány Linda

csonka andrás

Csonka András

IMG20211211095412

Tápai Szabina

péter szabo szilvia 2

Péter Szabó Szilvia

Képernyőfotó 2022-08-01 - 17.19.40

Németh Kristóf

Képernyőfotó 2022-09-19 - 13.08.35

Miló Viktória

hollósi jázmin

Hollósi Jázmin

Illes_Fanni

Illés Fanni

kep2

Harsányi Levente

372

Irigy Hónaljmirigy

Töltsd le a Sharity appot

Download the Sharity app!

Fenntartjuk a jogot, hogy a szavazás időtartamát meghosszabbítsuk, amennyiben technikai okokból a szavazás menetének folyamata bármilyen időtartamra megszakad bármely pályázó tekintetében. A szervezők nem felelnek a technikai feltételek folyamatos meglétéért, a szavazás felületének bármilyen időtartamban való működésképtelenségéért. 
Technikai probléma felmerülése, vagy bármilyen rosszindulatú informatikai beavatkozás esetére fenntartjuk a jogot, hogy a szavazatok számát a valóságnak megfelelő naplóadatok szerint korrigáljuk, melyről valamennyi pályázót részletes kimutatással tájékoztatunk. 

Sorsolási szabályzatunkat megtalálja ide kattintva.