JYSK Szarvas
jótékonysági kampány

We stand together for good causes

Támogass egy számodra kedves alapítványt!

Fedezzétek fel a közösségi felelősségvállalás új dimenzióit a JYSK Kft. és a Sharity Mobile Application Zrt. közös kezdeményezésével! A szarvasi új JYSK áruház nagyszabású megnyitója kapcsán, most a civil szervezetek számára gyűjtünk! Add le szavazatodat a számodra legkedvesebb alapítvány részére és segítsd hozzá az 500.000 Ft értékű JYSK ajándékutalvány megnyeréséhez!

A rendezvényen az Irigy Hónaljmirigy zenekar 2 tagja személyes jelenlétével járul hozzá a jó hangulathoz. A szavazatok gyűjtésében segédkező sztárokkal a december 13-i megnyitón találkozhatnak az érdeklődők

A szavazási időszak 2023. december 10-ig tart.

Kérem, csatlakozzon kezdeményezésünkhöz, töltse le és regisztráljon a Sharity applikációba !

Kérem, csatlakozzon kezdeményezésünkhöz, töltse le és regisztráljon a Sharity applikációba !

273864200_1701302420222805_2736091853968428552_n

Szigetszentmiklósi Nagycsaládosok Egyesülete

Egyesületünk rendszeresen részt vesz szervezőként és segítőként Szigetszentmiklós város és a környékbeli településeken élők számára az önkormányzat által szervezett nyilvános rendezvényeken. Ezzel a pályázattal is a tagcsaládjainknak szeretnénk segítséget nyújtani, amellyel a hétköznapjaikat szebbé tehetjük. Az egyesület székhelyét is családiasabbá tehetjük új bútorok vásárlásával, valamint a meleg étel-osztásainkon is tudnánk hasznosítani a Jysk-ben megvehető étkezési kellékeket.

logo_kicsi-150x150-(1)

Cocker Rocker Club Spániel Fajtamentő Egyesület

Mivel anyagi lehetőségeink igen korlátozottak, így számos felújítást, életminőséget javító beruházást kellett már halogatnunk. Ilyen többek között az adminisztrációs és egészségügyi célokat is szolgáló kis konténerünk berendezése. A másik nagy álmunk, hogy a menhely nagyobb területét tudjuk árnyékolni. Mindkét vágyunkat valóra válthatnánk a pályázat révén elnyerhető vásárlási utalvány segítségével

logo

Bárka Alapítvány

Szervezetünk, a Bárka Alapítvány 32 éve működik Dunaharasztiban, az országban elsőként létrehozott ápoló-gondozó célú lakóotthonában 12 fő fogyatékkal élő felnőtt ember él. Nappali ellátásunkban rajtuk kívül még 15 fő fogyatékkal élő felnőtt ember vesz részt a fejlesztésben, foglalkoztatásban, akik a városban és az agglomerációban élnek családjuk körében.

logo 2

Leány, Anya, Gyerek Alapítvány

Az intézmény 2013-ban költözött új épületbe, ami akkor új bútorzattal és lakástextíliákkal lett felszerelve, de sajnos a lakók cserélődése folytán a berendezés fokozott amortizációnak van kitéve. A leginkább elhasználódott ágybetéteket és ágyneműket apránként selejteztük és pótoltuk, de 10 év után higiéniai okokból a többi ágybetét, matracvédő és ágynemű cseréje is indokolttá vált. Így amennyiben a Jysk Kft.a mi szervezetünket támogatná, így az 500000 Ft értékű ajándékutalványt matracok (90x200 cm-es), matracvédők, paplanok és párnák vásárlására fordítanának.

logo-GYEA-30x30cm-CMYK-150dpi-(1)

Gyermekétkeztetési Alapítvány

Nyertes pályázat esetén az alapítvány által üzemeltetett krízisházak berendezésének cseréjét valósítanánk meg. Ezekben a házakban nehéz helyzetbe került gyermeket nevelő családok élnek 2 ilyen háza van az alapítványnak vidéken.

logo

Tehetségfelfedező Műhely Alapítvány

A protégé. mentorprogram egy szakmai közösség és tehetségközpont a turizmus, vendéglátás és szállodaipar iránt elkötelezett pályakezdők és szakemberek számára. Célunk, hogy segítsük a fiatal útkeresőket a sikeres karrierépítésben ezen a területen. A programban résztvevő fiataloknak mentor-mentorált találkozókat, interaktív workshopokat, képzéseket, céglátogatásokat, valamint országos és nemzetközi eseményeken való részvételt kínálunk.

kép

Német Vizslák Fajtamentő Egyesülete

Pénzügyi kereteink nagyon szűkösek, ezért bármilyen tárgyi/pénzügyi adományt köszönettel fogadunk. A JYSK áruházban kapható termékek közül tároló szekrényekre, takarókra, árnyékolókra volna legnagyobb szükségünk, nyertességünk esetén ezeket vásárolnánk az utalványból.

Logó-2023

Egy lépéssel több Hajós István Alapítvány

Alapítványunk az elnyerhető utalvánnyal a rászoruló családok, alapítványok és kórházak részére szerezne be szükséges berendezéseket, pl.: a kórházi közösségi terekbe új székeket, babzsákokat, családoknak bútorokat.

A szavazók között 3 db
10.000 Ft értékű JYSK utalványt sorsolunk ki.

A szavazás menete:

Most te döntheted el, melyik civil szervezet nyerje meg az 500.000 Ft értékű JYSK vásárlási utalványt. Ehhez csak szavaznod kell a Sharity alkalmazásában vagy weboldalán keresztül. A voksolás 2023. december 10-én éjfélig tart! Szavazni naponta egy alkalommal tudsz az általad kiválasztott alapítványra. Növeld az esélyedet a 10.000 Ft értékű JYSK utalvány megnyerésére, szavazz minden nap és segíts te is egy jó ügyet!

Az alábbi alapítványokra tudsz szavazni:

Támogasd a kézműveseket !

A Békésszentandráshoz kötődő kézművesek munkájának segítése, és a tárgyformáló népművészet hagyományainak ápolása érdekében szeretnénk olyan eszközöket vásárolni, amelyekkel a legjobb és legszebb műveket tudjuk létrehozni.

Mi segítjük a kóbor állatokat, ti segítsetek minket!

Állatvédő szervezetként kizárólag magánszemélyek és szervezetek adományaiból tartjuk fenn egyesületünket. A beérkező adományokat fő tevékenységünkre, az állatvédelemre, a kutyák orvosi ellátására és étkezésének biztosítására fordítjuk, így irodahelyiségünk bútorozására, valamint a pályázati forrásból kialakítás alatt álló orvosi kezelő helyiség berendezésére sajnálatos módon nincs lehetőségünk. Ezért - amennyiben szervezetünk támogatásban részesül - a vásárlási utalványt irodai bútorzat és egyéb kiegészítő felszerelési tárgyak, irat- és eszköztárolók beszerzésére szeretnénk fordítani, melyeknek a megvásárlására szervezetünknek egyébként nincs módja.

Trianoni emléktusa augusztus 20-án

Egyesületünk a Szarvasi Úszó, Vízilabda és Szabadidő Egyesület (SZUSE) 2024. augusztus 20-án rendezi meg az V. Trianoni Emléktusa elnevezésű sporteseményt, amatőr úszó- és futó versenyszámokkal. A rendezvény helyszíne a Szarvasi Történelmi Emlékút és környezete, valamint a Történelmi Magyarország közepe. Szép hagyomány már, hogy versenyünk minden résztvevőjének nemzeti szalaggal átkötött 'új kenyeret' adunk ajándékba, mivel augusztus 20-án ünnepeljük az államalapítást, Szent István királyt és ekkor van az Új Kenyér ünnepe is. Egyesületünk minden rendezvénye környezettudatos és pohármentes, nem használunk műanyag poharat, és minimálisra csökkentjük a hulladék mennyiségét is. Ezért az ajándékba adott új kenyeret sem csomagoljuk, hanem a későbbiekben is használható tárolóban adjuk a résztvevőknek. Az utalványok révén olyan kiegészítőket veszünk majd, amely díszítésre szolgál az eseményen, és még komfortosabbá teszik a helyszínt!

Támogasd Kajak-Kenu Club Szarvast!

Évtizedek óta Szarvas város legeredményesebb sportegyesülete vagyunk, ahol főleg utánpótlás korban nevelődnek ki a nemzetközi eredményeket elérő korosztályok. A sportszerű életmód megismertetése mellett sportolóink a környezetüket is tisztelő és megőrző felnőtté válnak. Versenyek rendezésével is elősegítjük a város sportját. A pályázat megnyerésével úgy használnánk fel a nyereményt, hogy a fiataloknak a legkedvezőbb és legkényelmesebb legyen!

Vízi világ csodái

A vízi világ csodáit ne csak szemléljük, kóstoljuk is meg! A halakat díjnyertes szakács kollégánk megfőzi, a JYSK nyereményből a főzés és tálalás eszközeit biztosítjuk, hogy sok-sok halkóstolós rendezvényünk lehessen a következőkben!

Csimota Csoda

A 2021-ben alapított Csimota Ház Családi Bölcsőde munkatársainak a legfőbb célja, hogy a kicsik boldogan mosolyogva fejlődjenek. A családbarát minősítést is elnyert bölcsiben a napsütötte udvar, a kis konyhakert, a helyben készült egészséges, ízletes ebéd mind a szabad mozgást és a fejlődést támogatja. A jól összeszokott csapat mindennapi munkáját a harmónikus, biztonságos, könnyen tisztán tartható csoportszoba segíti, így ennek fenntartása, a berendezés megfelelő kialakítása az elsődleges célunk, melyben az utalványnak nagy hasznát vennénk. Fejlődni, hogy fejleszthessünk. Ez a mottónk!

Együtt a gyermekekért

A Gyermekünkért, Jövőnkért Alapítvány a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola mellett működik. A kampány megnyerése esetén az intézménybe járó gyermekek, tanulók részére szeretnénk még otthonosabbá tenni az iskola, illetve az óvodák épületét új szőnyegekkel, udvari padokkal, virágládákkal, rendszerező tárolókkal, valamint évszakokhoz, ünnepkörökhöz kapcsolódó dekorációkkal.

A megfáradt pecások és vendégeink kényelméért

Egyesületünk saját tulajdonú épülettel rendelkezik, melyet a tagdíjakból tart fenn. Az épület a saját rendezvényeinknek ad otthont, illetve az egyesület tagjai használják. Az állagmegóvási munkák mellett szükségessé vált a berendezés korszerűsítése is. A jelenlegi, 26 éve használtan megkapott vegyes székek cseréjét szeretnénk kivitelezni, hogy minél kényelmesebb körülmények között tudjon működni az egyesület! 36 db egyszerű, kényelmes, ám tartós szék beszerzése lenne a cél, aminek az elérésében minden lehetséges alkalmat megragadunk!

Támogassák a Szarvasi Gazdák Egyesületét!

Egyesületünk éves szinten három rendezvényt szervez, melyek a hagyományok köré épülnek, a tavaszi a Húsvét gasztronómiáját, a nyári az aratás ünnepét, az őszi a disznóvágást illetve a hozzá tartozó ízvilágot eleveníti fel a résztvevők számára. A rendezvények résztvevői minden esetben a határon túli magyarok táborából illetve a környező települések és más városok lakóiból tevődik össze. A támogatást az egyesület épületének belső hangulatosabb harmóniájának kialakításához használnánk fel.

A Kondorosi Kertbarátok várják szavazatát!

Rengeteg programot szervezünk évről évre, melyek többsége családi rendezvény, ami azt jelenti, hogy a bölcsis és a szépkorú együtt tölti az időt. (Betyárok az Asztal Mellett kolbászgyúró és káposztafőző-verseny, termékbemutatók, bálák, fecskefészek építés, parlagfűirtás, családi napok, farsangi mulatság, metszésbemutató, stb.) A nyereményből olyan eszközöket vásárolnánk, amelyek a rendezvényeink színvonalát emelnék.

BÓBITA ALAPÍTVÁNY

A szarvasi gyakorlóintézménybe járó gyermekek személyiségének harmonikus sokoldalú fejlesztését elősegíti a tárgyi környezet gyarapítása, és a komplex művészeti nevelés magasabb színvonalát szolgáló programok támogatása, ezért oktatás-technikai eszközök beszerzésére fordítanánk a pályázati jutalmat!

Hozzuk vissza az életet az utcákba, teremtsünk „csicsergőket”!

Egykoron nagy hagyománya volt az utcai padoknak, a lakóházak homlokzata előtt, eresz aljában vagy a kerítés mellett. Ezekre a házbeliek, szomszédok, a ház előtt elhaladó ismerősök beszélgetésre, pihenésre kiültek, onnan figyelemmel kísérték az utca történéseit, a gyermekek játékait. A padon beszélgetve alakultak ki a a jószomszédi viszonyok, ez volt az alapja a helyi, „utcai” közösségi életnek. Ma már alig ismerik egymást a szomszédok és nem játszanak a gyermekek a szabadban. Meggyőződésünk, ha mi, felnőttek több időt töltünk a szabadban és jó viszonyt ápolunk a szomszédainkkal, úgy a gyermekeknek is jó példát mutatunk és az életünk is teljesebb lesz. A támogatásból kültéri padok beszerzését és a város több pontján történő elhelyezését, vagyis „csicsergők” létrehozását szeretnénk megvalósítani, ezzel hozzájárulni egy erősebb, boldogabb közösség megteremtéséhez.

Támogassák a Birkózó Egyesületet!

Számos általános és középiskolával együttműködve próbálunk a gyermekeknek megfelelő környezetet biztosítani a fejlődéshez. A magas szintű sportolás mellett olyan közösségeket igyekszünk kovácsolni, amelyekben mindenki megtalálhatja önmagát. Az alapvető emberi kapcsolatok és barátságok fontossága megkérdőjelezhetetlen számunkra. Ezt a szemléletmódot előtérbe helyezve, csapatépítő programokat tartunk, melyekre sportágtól, kortól és nemtől függetlenül várunk mindenkit. Szakmai háttérmunkánkat szintén nagy mértékben fellendíthetné a pályázat megnyerése, ugyanis az ajándékutalványt felhasználva, olyan eszközök birtokába juthatnánk, amit szerényebb költségvetésünk miatt egyébként nem engedhetnénk meg magunknak.

Emberöltő Alapítvány-együtt a fiatalokért!

Szarvason és Békésszentandráson működő tanodáinkban hátrányos helyzetű diákok számára nyújtunk segítséget, összesen 40 gyermek részére. Alapítványunk az elnyerhető utalvánnyal a tanodáink számára vásárolna új beltéri és kültéri bútorokat, textíliákat, tárolódobozokat.

Szavazzon az Aranykorra!

Az Aranykor tagjainak szociális, egészségügyi, kulturális és minden más vonatkozású érdekvédelme, a közösségi élet szervezése, irányítása a feladatunk. Ezzel a pályázattal szeretnénk korszerűsíteni a székhelyünket, hogy minél kényelmesebben tudjuk tölteni az időnket együtt!

Így tudod leadni a szavazatod

1. Kattints a SZAVAZOK gombra, majd az oldal megnyitását követően jelentkezz be a profilodba!

2. Szavazatod leadásához kattints az alábbi gombra!

3. Szavazatodat a videó megtekintését követően rögzítjük.

2. A szavazáshoz a videót végig kell nézni. A szavazás állását ide kattintva tekintheti meg.

Tekintsd meg a szavazás állását!

2. A szavazáshoz a videót végig kell nézni. A szavazás állását ide kattintva tekintheti meg.

Mi az a Sharity?

Egy világszerte egyedülálló jótékonysági hirdetési platform és alkalmazás, amely révén a saját pénzeddel történő adományozáson túl, az időddel és a figyelmeddel is sokat segíthetsz. Adományozás pénz nélkül? A Sharityvel ez is lehetséges.

Töltsd le az alkalmazást és válaszd ki azt a jó ügyet, amelyet támogatni szeretnél! Ha úgy döntesz, hogy megnézel egy legfeljebb 30 másodperces videót, azzal automatikusan pénzt juttatsz az általad választott célokat képviselő szervezetnek.

Használd az időd jó ügyek támogatására! És a telefonodat is…

NAGYKÖVETEINK

20150703barabas-evi-barabas-eva

Barabás Éva

155307779_271380981017993_4030429477053980790_n

Dr. Csisztu Zsuzsa

barsony-farkas

Dr. Bársony Farkas

vlnt4551

Dr. Zimány Linda

csonka andrás

Csonka András

IMG20211211095412

Tápai Szabina

péter szabo szilvia 2

Péter Szabó Szilvia

Képernyőfotó 2022-08-01 - 17.19.40

Németh Kristóf

Képernyőfotó 2022-09-19 - 13.08.35

Miló Viktória

hollósi jázmin

Hollósi Jázmin

Illes_Fanni

Illés Fanni

kep2

Harsányi Levente

372

Irigy Hónaljmirigy

Töltsd le a Sharity appot

Download the Sharity app!

Sorsolási szabályzatunkat megtalálja ide kattintva.

Pályázási szabályzatunkat pedig ide kattintva olvashatja.