Jó ügyek mellett állunk ki közös erővel!

Civil szervezetek figyelem!

Fedezzétek fel a közösségi felelősségvállalás új dimenzióit a JYSK Kft. és a Sharity Mobile Application Zrt. közös kezdeményezésével! A Budapest Váci úti új JYSK áruház grandiózus megnyitója apropóján most a civil szervezeteknek is lehetőségük nyílik arra, hogy a Sharity App révén egy különleges kampányban vehessenek részt.

A fődíj egy 500.000 Ft értékű JYSK ajándékutalvány! A JYSK Kft. skandináv hagyományokat követve, nem csupán minőségi termékeket kínál, hanem a helyi közösségek támogatására is nagy hangsúlyt fektet. A Sharity innovatív platformján keresztül most a civil szervezetek is megmutathatják, hogyan tudnának a jelentős támogatás segítségével pozitív változást elérni saját közösségük életében.
A jelentkezési időszak 2024. július 24-ig tart.

JELENTKEZÉS

Civil szervezeted az alábbi űrlap teljeskörű kitöltésével és elküldésével jelentkezhet.

Minden jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot.

Hogyan működik a
Sharity App?

1
A

Töltsd le a
Sharity appot

iPhone és Android készülékeken is elérhető teljesen ingyenesen.

1
B

Adakozz weboldalunkon

App nélkül is tudsz segíteni a weboldalunkon pont úgy, mint alkalmazásunkban.

2

Találd meg a számodra fontos ügyet

Nálunk biztosan megtalálod azt az alapítványt, akit szívesen támogatsz

3

Segíts pénz nélkül és nyerj

Egy 30 másodperces videó megtekintésével, már el is juttattad adományodat a kiválasztott civil szervezet felé. Növeld az esélyed a fődíjra, nézz minél több videót akár minden egyes nap.

Mi az a

Sharity?

Egy (világszerte) egyedülálló jótékonysági hirdetési platform (és alkalmazás), ahol a saját pénzből történő adományozáson túl az időddel is sokat segíthetsz. Hogyan adományozhatsz pénzt, pénz nélkül?

Egyszerűen töltsd le a Sharity alkalmazást, válaszd ki a jó ügyet, amelyen segíteni szeretnél, és dönthetsz úgy, hogy megtekintesz egy (max. 30 mp-es) videót. Ha megnézed a videókat a Sharity alkalmazásban, azzal automatikusan pénzbevételt generálsz azoknak a szervezeteknek, amelyek az általad választott jó célokat képviselik. Használd arra az időd, hogy jó ügyeket támogass!

Nagyköveteink

Töltsd le
a Sharity appot