We stand together for good causes

Támogass egy számodra kedves alapítványt!

Fedezzétek fel a közösségi felelősségvállalás új dimenzióit a JYSK Kft. és a Sharity Mobile Application Zrt. közös kezdeményezésével! Az új várpalotai JYSK áruház megnyitója apropóján most a civil szervezeteknek segítünk!

Add le szavazatodat a számodra legkedvesebb alapítvány részére és segítsd hozzá az 500.000 Ft értékű JYSK ajándékutalvány megnyeréséhez! A szavazási időszak 2024. március 4-ig tart.

A szavazók között 3 db 10.000 Ft értékű JYSK utalványt sorsolunk ki.

Szavazás

Most te döntheted el, melyik civil szervezet nyerje meg az 500.000 Ft értékű JYSK vásárlási utalványt. Ehhez csak szavaznod kell a Sharity alkalmazásában vagy weboldalán keresztül. Szavazni naponta egy alkalommal tudsz az általad kiválasztott alapítványra. Növeld az esélyedet a 10.000 Ft értékű JYSK utalvány megnyerésére, szavazz minden nap és segíts te is egy jó ügyet!

Az alábbi alapítványokra tudsz szavazni:

Musical-re hangolva Egyesület

A művészeti tevékenység, nevelés célja, hogy az általa nyújtott oktatással, érzelmi és esztétikai neveléssel járuljon hozzá a sokoldalú, művelt, kreatív személyiség kialakításához, feladata a többirányú, széles látókörű műveltség megalapozása és fejlesztése. Célunk a komplex művészetoktatás; művészetek iránti érzékenység, nyitottság és műveltség megalapozása és fejlesztése; a kreativitás, improvizációs készség kibontakoztatása; segítség önmaguk megismerésében és a helyes szakmai út kiválasztásában. Ezeket a célokat az adott életkorhoz igazítva valósítjuk meg már 19 éve és szeretnénk támogatni mindazokat, akik tehetséggondozással foglalkoznak. A JYSK utalvány nagy segítség lenne számunkra, jelenleg is minden tároló dobozunk - amelyekben a jelmezeket, anyagokat, kellékeket tároljuk - a JYSK-ből származnak, valamint számos dekorációs termék is. A nyereménnyel tovább bővülhetne a tárolódoboz "parkunk" és szeretnénk további kellékeket, díszlethez szükséges bútorokat és egyéb tárgyakat vásárolni.

Gyermekmosoly Nagycsaládos Egyesület

Egyesületünk 10 éves fennállása óta - melyből 8 évet bejegyzett szervezettként töltöttünk – Várpalotán működik. A kezdetektől kitartóan azon dolgozunk, hogy segítsük a hátrányos helyzetű rétegek esélyegyenlőségének megteremtését. Egyik fő tevékenységünk az adományosztás, amit már nyolc éve heti 7 napon át végzünk egyre bővülő körben. Emellett egy másik kiemelt tevékenységünk a fiatalok közösséggé szervezése, számukra személyiségfejlesztő programok szervezése, amelyek segítik az értékek átadását. Az elmúlt 2 évben figyelmünket a háborús konfliktusok miatt szenvedő menekült családokra irányítottuk.

Cinege Alapítvány a Rákóczi Telepi Tagóvoda Gyermekeiért

A Rákóczi Telepi Óvoda Várpalota legrégebbi kisgyermekek nevelését ellátó intézménye, óvodája, amely a kertvárosias Rákóczi-Telep szívében helyezkedik el, a lehető legideálisabb helyen a kisgyermekek számára. Szinte egyedi módon évtizedek óta teljes kihasználtsággal ötven kisgyermeket nevelünk. Az Óvoda népszerűségét és kiemelkedőségét bizonyítja, hogy évről évre túljelentkezés van kisóvodánk - városi viszonylatban - szerény mennyiségű helyére. A pályázatban meghirdetett összeget az Óvoda bútorainak, szőnyegeinek kicserélésére és az udvaron már régóta álló kerti padok és pihenőegységek lecserélésére fordítanánk. A bútorok kapcsán elsősorban a két csoportszobában helyet foglaló asztalok, székek, gyermekbútorok és játékelemek megújítására, kicserélésére, másodsorban pedig az óvodai fejlesztőszoba berendezésére, valamint az irodánk bútorainak korszerűsítésére fordítanánk a nagyvonalú felajánlásukat.

Várkerti Általános Iskolásokért Alapítvány

Iskolánk a város központjában található, amelynek egyik legrégibb oktatási intézménye. Közel 400 tanuló jár ide. Alapítványunk 1999 óta működik. Célja a tanulók egyéni és közösségi aktivitásának támogatása. Anyagi segítséget nyújtunk versenyek nevezéséhez, kulturális programok szervezéséhez, sporteszközök, játékok vásárlásához. Iskolánk fontos célja a környezettudatosságra nevelés és a közösségfejlesztés. Ez utóbbi célt szolgálná ez a pályázatunk is. Tanulóinknak szeretnénk egy olyan nyugodt pihenősarkot kialakítani, ahol beszélgetéssel, közös játékkal lehetőségük lenne szabadidejüket (óraközi szünetekben, szakkörökre, buszra várakozás ideje alatt) hasznosan tölteni. Ez a pihenősarok lehetőséget adna arra is, hogy az egyéni bánásmódot igénylő tanulókkal szükség esetén a kolléga ott foglalkozzon, beszélgessen vele családias, otthonos környezetben. A pályázati összegből ennek megfelelően egy ülőgarnitúrát, foteleket, s egy asztalt szeretnénk vásárolni.

BIG FAMILY Kulturális és Szabadidő Egyesület

Többgenerációs családi egyesület vagyunk, minden programunkon szeretettel látjuk célközönségként a fiatalokat és az idősebbeket is. Azzal a céllal alakultunk, hogy a különböző korosztályok közötti kapcsolatokat fenntartsuk, erősítsük, valamint a településünkön élő családok generációs problémáit enyhítsük, támogassuk különböző kulturális és szabadidős tevékenységek szervezésével. Szervezetünk Várpalotához közel, a Balaton keleti részén a Bakony és a Mezőföld ölelésében, Csajágon tevékenykedik. A pályázat elnyerésével szeretnénk otthonosabbá tenni telephelyünk környezetét, (pl. kerti kiülő garnitúra, padok, asztalok) valamint a május végén megrendezésre kerülő - településünkre kiterjesztett - Családi nap rendezvény helyszínét is. Családi napunkra hívjuk és várjuk nemcsak a településünkön élőket, hanem a környező falvak lakosságát is. Korábbi években megvalósult rendezvényeink: főzőverseny; egynapos kirándulások; adventi műsor a faluban; jótékonyság a településen található iskolának, óvodának; szüreti felvonulás.

Várpalotai Felsővárosi Civil Egyesület

Csapatunk 2012-óta rendez hagyományőrző rendezvényeket Várpalota Felsőváros nevű városrészében, melynek a lassan feledésbe merülő helyi paraszti hagyományainak felelevenítésére vállalkoztunk. Éves programjaink közé tartozik a májusfa állítás, majd a május végi táncmulatság, valamint a szeptember közepi „Szüreti felvonulás és mulatság” rendezvények megtartása. Ezen alkalmakon a népi kultúra ápolása és továbbadása a program része, így óvodástól nyugdíjas korosztályos népi tánccsoportok és népdalkörök is fellépnek. A kisebb rendezvényeink, mint a farsangi gyermek kézműves foglalkozások, a nyári Szent Iván napi hagyományok, illetve az adventi gyermek kézműves foglalkozások is nagy népszerűségnek örvendenek. Tartunk továbbá helytörténeti előadásokat is vendég előadókkal. 2022-ben alakítottunk bejegyzett egyesületet, hogy lehetőségünk legyen pályázatban részt venni. Amennyiben a pályázaton nyerünk, kisebb rendezvényeinkhez szeretnénk asztalokat és székeket beszerezni, (mert jelenleg ezeket kölcsönözzük a város intézményeitől), illetve gyermeksarkot alakítanánk ki a kisebbek számára, ahol a rendezvények ideje alatt szakképzett pedagógusaink foglalkozhatnának velük. Ehhez kisebb méretű székek, esetleg babzsákok, asztalok beszerzése vált szükségessé.

Bán Aladár Általános Iskoláért Alapítvány

Alapítványunk támogatja tanulóink szociális helyzetének javítását, minőségi sport és szabadidős lehetőségeit. Hozzájárul kirándulások, erdei iskolák felmerülő költségeihez, iskola udvarunk és torna termünk szépítéséhez, eszköz bővítéséhez. A pályázat elnyerésével a 17 osztályunk 361 tanulójának osztálytermét szeretnénk otthonosabbá varázsolni, az intézményi környezetet gyermekközpontúbbá tenni.

Búzavirág Gyermekekért Egyesület

Egyesületünk 2017 óta segíti a sajátos nevelési igényű gyermekek és családjaik életét. Fejlesztőházunk célja, hogy széleskörűen biztosítsunk fejlesztéseket, gyermek és szülő csoportokat, és programokat. 2023 óta állat-asszisztált foglalkozásokkal és terápiás kutyák alkalmazásával bővült szolgáltatásunk. Számos programunkat pályázati forrásból a lakosság számára ingyenesen biztosítjuk. Állat-asszisztált programjainkkal helyi rászoruló csoportok életét segítjük egyesületünk elkötelezett tagjainak önkéntes munkája által. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy nagy számú és értékű eszközünk van, amely esztétikus tárolására szeretnénk a vásárlási utalványt költeni, illetve ügyfélfogadó terünk bútorait cserélnénk ki.

Mosoly Alapítvány

Alapítványunk autista tanulóink részére, gyógypedagógiai fejlesztőszoba kialakítására fordítaná az elnyert utalványt!

ALEX Állatvédő Egyesület

Célunk az állatvédelem, ivartalanítási akciók szervezése, és egy otthonos menhely kialakítása. Abban az esetben, ha egyesületünk nyeri meg a pályázatot mindenféleképpen a menhelyi kennelek felújítására fordítanánk az utalványt, illetve a benti melegedőnk renoválására, ahol egyébként a kiscicáink vannak. "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.

Így tudod leadni a szavazatod

1. Kattints a SZAVAZOK gombra, majd az oldal megnyitását követően jelentkezz be a profilodba!

2. Szavazatod leadásához kattints az alábbi gombra!

3. Szavazatodat a videó megtekintését követően rögzítjük.

Tekintsd meg a szavazás állását!

Hogyan működik a
Sharity App?

1
A

Töltsd le a
Sharity appot

iPhone és Android készülékeken is elérhető teljesen ingyenesen.

1
B

Adakozz weboldalunkon

App nélkül is tudsz segíteni a weboldalunkon pont úgy, mint alkalmazásunkban.

2

Találd meg a számodra fontos ügyet

Nálunk biztosan megtalálod azt az alapítványt, akit szívesen támogatsz

3

Segíts pénz nélkül és nyerj

Egy 30 másodperces videó megtekintésével, már el is juttattad adományodat a kiválasztott civil szervezet felé. Növeld az esélyed a fődíjra, nézz minél több videót akár minden egyes nap.

Mi az a,

Sharity?

Egy (világszerte) egyedülálló jótékonysági hirdetési platform (és alkalmazás), ahol a saját pénzből történő adományozáson túl az időddel is sokat segíthetsz. Hogyan adományozhatsz pénzt, pénz nélkül?

Egyszerűen töltsd le a Sharity alkalmazást, válaszd ki a jó ügyet, amelyen segíteni szeretnél, és dönthetsz úgy, hogy megtekintesz egy (max. 30 mp-es) videót. Ha megnézed a videókat a Sharity alkalmazásban, azzal automatikusan pénzbevételt generálsz azoknak a szervezeteknek, amelyek az általad választott jó célokat képviselik. Használd arra az időd, hogy jó ügyeket támogass!

Nagyköveteink

Töltsd le
a Sharity appot