JYSK X SHARITY - We stand together for good causes

Találkozz az ország legsokoldalúbb zenekarának 2 tagjával és nyerj 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt

Hogyan kerülhet be a neved a kalapba? 🍀 1️⃣ Görgess le weboldalunkon

2️⃣ Szavazz a szívedhez közel álló civil szervezetre, a legtöbb szavazatot összegyűjtő szervezet 500.000 Ft értékű JYSK ajándékutalványt nyer.

3️⃣ Gyere el 07.26-án a Dunaharasztiban újranyiló JYSK üzletbe, találkozz Uszival és Ferivel az Irigy Hónaljmirigy-ből!

Kérem, csatlakozzon kezdeményezésünkhöz, töltse le és regisztráljon a Sharity applikációba !

Kérem, csatlakozzon kezdeményezésünkhöz, töltse le és regisztráljon a Sharity applikációba !

Regisztráció menete:

A szavazáskor add meg email címed és jelszavad a regisztrációhoz.

Most Te döntheted el, melyik civil szervezet nyerje a Jysk 500.000 Ft-os vásárlási utalványát. Ehhez csak szavaznod kell a Sharity alkalmazásban vagy weboldalon.  A szavazók között 3 db 10.000,-Ft-os Jysk ajándékutalványt sorsolunk ki. A Szavazás 2023. Július 1. napján 0:00 órától indul és július 24. napján 24:00 óráig tart. Szavazni egy alkalommal tudsz az általad kiválasztott kampányra.

Tekintsd meg és segítsd a kiválasztott jó ügyet.
Tegyünk együtt egy jobb világért.

A szavazás előtt ismerd meg a szavazással támogatható kampányokat:

273864200_1701302420222805_2736091853968428552_n

Szigetszentmiklósi Nagycsaládosok Egyesülete

Egyesületünk rendszeresen részt vesz szervezőként és segítőként Szigetszentmiklós város és a környékbeli településeken élők számára az önkormányzat által szervezett nyilvános rendezvényeken. Ezzel a pályázattal is a tagcsaládjainknak szeretnénk segítséget nyújtani, amellyel a hétköznapjaikat szebbé tehetjük. Az egyesület székhelyét is családiasabbá tehetjük új bútorok vásárlásával, valamint a meleg étel-osztásainkon is tudnánk hasznosítani a Jysk-ben megvehető étkezési kellékeket.

logo_kicsi-150x150-(1)

Cocker Rocker Club Spániel Fajtamentő Egyesület

Mivel anyagi lehetőségeink igen korlátozottak, így számos felújítást, életminőséget javító beruházást kellett már halogatnunk. Ilyen többek között az adminisztrációs és egészségügyi célokat is szolgáló kis konténerünk berendezése. A másik nagy álmunk, hogy a menhely nagyobb területét tudjuk árnyékolni. Mindkét vágyunkat valóra válthatnánk a pályázat révén elnyerhető vásárlási utalvány segítségével

logo

Bárka Alapítvány

Szervezetünk, a Bárka Alapítvány 32 éve működik Dunaharasztiban, az országban elsőként létrehozott ápoló-gondozó célú lakóotthonában 12 fő fogyatékkal élő felnőtt ember él. Nappali ellátásunkban rajtuk kívül még 15 fő fogyatékkal élő felnőtt ember vesz részt a fejlesztésben, foglalkoztatásban, akik a városban és az agglomerációban élnek családjuk körében.

logo 2

Leány, Anya, Gyerek Alapítvány

Az intézmény 2013-ban költözött új épületbe, ami akkor új bútorzattal és lakástextíliákkal lett felszerelve, de sajnos a lakók cserélődése folytán a berendezés fokozott amortizációnak van kitéve. A leginkább elhasználódott ágybetéteket és ágyneműket apránként selejteztük és pótoltuk, de 10 év után higiéniai okokból a többi ágybetét, matracvédő és ágynemű cseréje is indokolttá vált. Így amennyiben a Jysk Kft.a mi szervezetünket támogatná, így az 500000 Ft értékű ajándékutalványt matracok (90x200 cm-es), matracvédők, paplanok és párnák vásárlására fordítanának.

logo-GYEA-30x30cm-CMYK-150dpi-(1)

Gyermekétkeztetési Alapítvány

Nyertes pályázat esetén az alapítvány által üzemeltetett krízisházak berendezésének cseréjét valósítanánk meg. Ezekben a házakban nehéz helyzetbe került gyermeket nevelő családok élnek 2 ilyen háza van az alapítványnak vidéken.

logo

Tehetségfelfedező Műhely Alapítvány

A protégé. mentorprogram egy szakmai közösség és tehetségközpont a turizmus, vendéglátás és szállodaipar iránt elkötelezett pályakezdők és szakemberek számára. Célunk, hogy segítsük a fiatal útkeresőket a sikeres karrierépítésben ezen a területen. A programban résztvevő fiataloknak mentor-mentorált találkozókat, interaktív workshopokat, képzéseket, céglátogatásokat, valamint országos és nemzetközi eseményeken való részvételt kínálunk.

kép

Német Vizslák Fajtamentő Egyesülete

Pénzügyi kereteink nagyon szűkösek, ezért bármilyen tárgyi/pénzügyi adományt köszönettel fogadunk. A JYSK áruházban kapható termékek közül tároló szekrényekre, takarókra, árnyékolókra volna legnagyobb szükségünk, nyertességünk esetén ezeket vásárolnánk az utalványból.

Logó-2023

Egy lépéssel több Hajós István Alapítvány

Alapítványunk az elnyerhető utalvánnyal a rászoruló családok, alapítványok és kórházak részére szerezne be szükséges berendezéseket, pl.: a kórházi közösségi terekbe új székeket, babzsákokat, családoknak bútorokat.

logo 2

Szigetbecse Községért Közalapítvány

Szigetbecsén gyönyörű új óvoda épült. A régi épület üresen áll felújítása nemsokára befejeződik ( 3 hét). A közösségi térben kapnak helyet a szakkörök pld:  dekupázs klub, szöszmötölő, nemezelés. Szeretnénk, ha a az új közösségi tér bútorai is meg tudnának újulni. Fontos lenne, hogy minél több rekeszes tároló legyen, az asztalok, székek, szekrények cseréje is szükségessé vált. Az épület a 2321 Szigetbecse Petőfi Sándor utca 9-ben található.

logo 3

Taksony Bölcsőde Alapítvány

A taksonyi bölcsőde tárgyi feltételeinek javítása, új bútorok vásárlása a cél.

Amennyiben kiválasztottad a számodra szimpatikus kampányt

1. Kattints a SZAVAZOK ikonra, majd az oldal megnyitását követően az alábbi gombra:

2. A szavazáshoz a videót végig kell nézni. Szavazni egy alkalommal tudsz az általad kiválasztott kampányra.

2. A szavazáshoz a videót végig kell nézni. A szavazás állását ide kattintva tekintheti meg.

Mi az a Sharity?

Egy (világszerte) egyedülálló jótékonysági hirdetési platform (és alkalmazást), ahol a saját pénzből történő adományozáson túl idővel is adományozhatsz. Hogyan adományozhatsz pénzt, pénz nélkül?

Egyszerűen töltsd le a Sharity alkalmazást, válasszd ki a jó ügyet, amelyen segíteni szeretnél, és dönthetsz úgy, hogy megtekintesz egy (max. 30 mp-es) videót. Ha megnézed a videókat a Sharity alkalmazásban, az automatikusan pénzbevételt generálsz azoknak a szervezeteknek, amelyek az általad választott jó célokat képviselik. Használd arra az időd, hogy jó ügyeket támogass.

NAGYKÖVETEINK

Képernyőfotó 2022-09-19 - 13.08.35

Miló Viktória

20150703barabas-evi-barabas-eva

Barabás Éva

155307779_271380981017993_4030429477053980790_n

Dr. Csisztu Zsuzsa

Képernyőfotó 2022-08-01 - 17.19.40

Németh Kristóf

hollósi jázmin

Hollósi Jázmin

Illes_Fanni

Illés Fanni

kep2

Harsányi Levente

IMG20211211095412

Tápai Szabina

csonka andrás

Csonka András

péter szabo szilvia 2

Péter Szabó Szilvia

Best fotó 4

Bálint Antónia

372

Irigy Hónaljmirigy

Töltsd le a Sharity appot

Download the Sharity app!

Sorsolási szabályzatunkat megtalálja ide kattintva.