Női csúcstalálkozó a Sharity támogatásával

A Sharity is támogatja a Tudatos Nők Napja és Díjátadó rendezvényt, amelynek ötletgazdája és kreatív vezetője dr. Orosz Cintia nagykövetünk. Az eseményen két kategóriában hirdetik ki az Év Tudatos Nője Díj nyertesét, a zsűrinek dr. Bársony Farkas, a Sharity Zrt. vezérigazgatója is tagja. 

Különleges eseményre kerül sor május 16-án, a Kozmo Luxury Hotelben, ötletgazdája dr. Orosz Cintia szerint ugyanis ez lesz Magyarország első női csúcstalálkozója. A résztvevő ismert és kevésbé ismert személyiségek a közös értékrend mentén beszélnek majd olyan fontos témákról, mint a női edukáció, a nők tudatosságra való ösztönzése, a transzgenerációs minták megtörése, a férfi és női energiák együttes használatában és áramoltatásában rejlő lehetőségek. A Sharity nagykövete a rendezvény sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az egész napos programban negyven előadó, húsz különböző kerekasztal-beszélgetés során osztja majd meg gondolatait egymással és az érdeklődőkkel. Ez a közös gondolkodás és cselekvés nagyon fontos dr. Orosz Cintia számára, szerinte ugyanis talán még soha nem volt akkora szükség a közös munkára, összefogásra és megértésre, mint napjainkban.

Egy divatshow-t követően az esti díjátadó lesz az esemény fénypontja, amelyen egy fiatal és egy tapasztaltabb női személyiség közösségért végzett tevékenységét ismerik majd el. A döntést meghozó zsűrit dr. Bársony Farkas, a Sharity Zrt. vezérigazgatója mellett Yvonne Dederick média felsővezető, tévés személyiség, Hinora Ferenc, a Magyar Marketing Szövetség elnöke, Kelemen Krisztina médiaszakértő, Kőszegi András márkatanácsadó és Zsólyomi Norbert divatfotós alkotja.

„A tudatos nő számomra egy olyan személyiség, aki pont olyan, mint mi, viszont igazán jelen van a saját életében – osztotta meg honlapunkkal a későbbi döntése alapjául szolgáló kritériumokat dr. Bársony Farkas. – Aki nem hárítja másokra a felelősséget, hanem arra törekszik, hogy tudatosan teremtse meg életének minden pillanatát. Aki tudja, hogy miért van itt, ahogy azt is, hogy ennek érdekében mit és hogyan kell tennie. Úgy gondolom, hogy támogató erejük és védelmet nyújtó lényük révén a nőknek óriási szerepük van világunk formálásában, egyfajta mély, teremtő erőt képviselnek mindennapjainkban. A társadalmi felelősségvállalásban is példát mutatnak nekünk, nem véletlen, hogy a Sharity vezetésében is fontos szerepet töltenek be a hölgyek, nagykövetei és munkatársai között pedig többségben is vannak.”

A Sharity szakmailag és anyagilag egyaránt támogatja a Tudatos Nők Napja és Díjátadó rendezvényt. Nemcsak azért, mert nagykövetünk álmodta meg, de azért is, mert szellemiségében tökéletes összhangban van az applikáció létrehozóinak törekvéseivel. Dr. Bársony Farkas a sajtótájékoztatón elismerte, hogy a Sharity mindig is a sokszínűséget képviselte, mindenhol igyekszik ott lenni, ahol segítségre van szükség. Nem véletlenül bővült idén az applikáció palettája a dr. Orosz Cintia által képviselt „Tudatos nők és tehetséggondozás” elnevezésű területtel, amelyet a vezérigazgató hiánypótlóként jellemzett. 

A májusi esemény résztvevői a sajtótájékoztatón arról is beszéltek, hogy a tudatosság nem feltétlenül jelent klasszikus értelemben vett sikerességet, ám az elégedett és boldog élet felé vezető úton ez az egyik legjobb segítségünk. Egyikük úgy fogalmazott, hogy az élet egy tánc, s meg kell tanulnunk együtt mozogni vele. A tudatosság ugyanakkor mentes az ítélkezéstől, sokkal inkább a választás lehetőségéről, az inspirációról és a példamutatásról szól. 

Ennek a példamutatásnak a jegyében született meg az a névsor is, amelyből a zsűri tagjai kiválasztják majd a 2024-es esztendő díjazottjait. 

Az Év fiatal tudatos nője kategória jelöltjei: Schobert Lara, Tóth Maja, Tóth Gréta, Sávolt Karolina és Gyarmati Fanni.

Az Év tudatos nője kategória jelöltjei: Rúzsa Magdolna, Rubint Réka, Miklósa Erika, dr. Bozóky Anita, Blaumann Debóra, dr. Vetter Szilvia, Patzauer Éva és dr. Beke Zsuzsanna.

Fotók: Sharity

Oszd meg a cikket

Share on twitter
Share on linkedin