Aktuális nyereményjátékunk

1 db Synlab OKOSLELET "Prémium" kockázatbecslő csomag
értéke 41.800 Ft

+ 5 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki az adakozók között április 1-30. között!

Áprilisi sorsolás:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Hamarosan jelentkezünk következő nyereményjátékunkkal

Meglepetés nyereményt szerezhetsz kedvenc civil szervezetednek

A reklám videók között elrejtettünk 2 db 200.000 forintos, 3 db 100.000 forintos és 30 db 10.000 forintos nyereményt, azaz egy darab reklám megtekintésével akár ennyit is adományozhatsz. Nézd a reklámokat, hogy nyerj magadnak és a számodra fontos civil szervezetnek!

Több megtekintés, nagyobb esély! Hogyan működik a
Sharity App?

1
A

Töltsd le a
Sharity appot

iPhone és Android készülékeken is elérhető teljesen ingyenesen.

1
B

Adakozz weboldalunkon

App nélkül is tudsz segíteni a weboldalunkon pont úgy, mint alkalmazásunkban.

2

Találd meg a számodra fontos ügyet

Nálunk biztosan megtalálod azt az alapítványt, akit szívesen támogatsz

3

Segíts pénz nélkül és nyerj

Egy 30 másodperces videó megtekintésével, már el is juttattad adományodat a kiválasztott civil szervezet felé. Növeld az esélyed a fődíjra, nézz minél több videót akár minden egyes nap.

Adakozás pénz nélkül, és még ajándékot is kapsz érte?

Bizony a jó tett helyébe jót várj! A Sharity Appban lehetőséged nyílik arra, hogy pénz nélkül is támogathass kezdeményezéseket. Nem, nem a többórás vagy -napos önkéntes munkáról beszélünk (bár ilyenre is jelentkezhetsz), hanem 1 percről a reggeli kávéd mellett.

A Sharity Appban lehetőséged van kb. 30 másodperces reklámok megtekintésére, amelyek végignézésével az általad kiválasztott alapítványt vagy ügyet támogatod. Amellett, hogy ez neked csupán néhány percet vesz el a napodból, és jótékony célért teszed, még meg is jutalmazunk érte! Minden videó megtekintésével újabb és újabb kedvezmények, illetve kuponok landolnak a virtuális pénztárcádba.

Alapítványok akiket megtalálsz nálunk

Ne teljen el nap adakozás nélkül!

2023-ban is hűségesen segítettetek az elesetteken. Innentől még az eddigieknél is nagyobb szükség van rátok ahhoz, hogy a rászorulók közelebb kerüljenek céljukhoz; legyen ez akár egy meleg étel vagy egy életmentő gyógyszer.

Videónézéssel is támogathatsz alapítványokat

A Sharity app segítségével pénz nélkül is adományozhatsz a szívednek kedves alapítványok és civil szervezetek részére.
Már egyetlen 30 másodperces videó megtekintésével is megnyerheted a fődíjak egyikét!

Vidd el te a fődíjak egyikét!

Izgalmas fordulat a jótékonyságban: havi Sharity nyereményjáték! Nyerj egyszerűen, pár másodperc alatt, miközben egy igazán jó ügyet támogatsz. Minden egyes videómegtekintéssel tovább növeled az esélyed a fődíjak egyikének megnyerésére.

A nyereményjáték részletei

Tekintsd meg a teljes szabályzatot ide kattintva.

Áprilisi fődíj és vásárlási utalvány sorsolás:

04.30., 12:00: 1 db SYNLAB “Okoslelet” Prémium kockázatbecslő csomag, 41.800 Ft értékben

Növeld az esélyedet videómegtekintéssel!

Igen! A Sharityn ingyenesen tudsz segíteni a videómegtekintésekkel, csupán egy regisztráció szükséges hozzá. Erre weboldalunkon és az alkalmazásban egyaránt van lehetőség. Már 1 megtekintéssel is bekerül neved a kalapba és részt veszel a sorsoláson.

A nyerteseket e-mailben értesítjük. Fontos, hogy helyes és számodra elérhető e-mail címet adj meg a regisztráció során, mert csak ezen keresztül tudunk kapcsolatba lépni veled, és átadni a nyereményed.

Mi az a,

Sharity?

Egy (világszerte) egyedülálló jótékonysági hirdetési platform (és alkalmazás), ahol a saját pénzből történő adományozáson túl az időddel is sokat segíthetsz. Hogyan adományozhatsz pénzt, pénz nélkül?

Egyszerűen töltsd le a Sharity alkalmazást, válaszd ki a jó ügyet, amelyen segíteni szeretnél, és dönthetsz úgy, hogy megtekintesz egy (max. 30 mp-es) videót. Ha megnézed a videókat a Sharity alkalmazásban, azzal automatikusan pénzbevételt generálsz azoknak a szervezeteknek, amelyek az általad választott jó célokat képviselik. Használd arra az időd, hogy jó ügyeket támogass!

Nagyköveteink

Töltsd le
a Sharity appot