PÁRISI UDVAR
X
SHARITY

Üdvözlöm a Sharity oldalán !

A Sharity alkalmazás segítségével most Ön döntheti el, hogy a Párisi Udvar Hotel által felajánlott 100.000,-Ft összegű adomány, mely jótékonysági kampányt támogassa. A döntéshez Önnek a Sharity alkalmazás fog segítséget nyújtani, ezért kérem, hogy - amennyiben még nem rendelkezik az alkalmazással - az alábbi linkek segítségével töltse le az alkalmazást és regisztráljon:

Kattintson és töltse le applikációnkat!

Köszönjük, hogy regisztrált a Sharity alkalmazásban.

Kérem, hogy tekintse meg a három támogatható jótékonysági kampány rövid bemutatását:

Menedzserek Országos Szövetsége

Tegyük együtt zöldebbé Budapestet, és óvjuk meg a jövő számára! Támogassa Ön is a Menedzserszövetség faültető programját, melynek célja a Menedzserszövetség Klímavédelmi Kiserdejének bővítése Budapesten, a II. kerületi Szépvölgyi-erdőben! 20.000 Ft fölötti adomány fizetésével a szervezet idén is lehetőséget biztosít a közös faültetésen való személyes részvételre Kapitány Istvánnal és az elnökség tagjaival, valamint az E.ON Hungária Zrt., Foxconn csoport, Shell Hungary Zrt. és a MINI első számú vezetőivel, az idei Menedzserek a Társadalomért hibrid konferencia támogatóival. Tegyen Ön is a jövőért és ne maradjon le erről a különleges programról!

Nem Adom Fel Alapítvány

Fogadd örökbe egy autizmussal élő gyerek fejlesztését! Programunk célja, autista gyermekek korai fejlesztése, hogy felnőttként értékes és hasznos tagjai lehessenek a táradalomnak. A gyermekek mellett a családokat is támogatjuk és segítjük a diagnózis feldolgozásában, valamint a mindennapi nehézségek megoldásában. KÉRLEK SEGÍTS! hogy „örökbefogadod” egy gyermek fejlesztését, hogy olyan családok is támogatáshoz jussanak, akik anyagi nehézségeik miatt nem vehetnek részt programunkban.

Zseton Állatvédő Egyesület

Eggyel jobb 2022! A COVID-19 miatt számos civil szervezet került nehéz helyzetbe, hiszen az emberek, magánszemélyek maguk is nehezebb helyzetben vannak. Így a mi egyesületünk is anyagi nehézségekkel küzd. Egy-egy csoki, kávé vagy fagyi ára is hatalmas segítség, hiszen az elcsépeltnek hangzó mondás most helytálló igazán: sok kicsi sokra megy. A jelenleg a gondozásunkban lévő állatok folyamatos ellátására, élelmezésére, orvosi költségeire és különleges egészségügyi és étrendkiegészítőkre van szükségünk. (Kutyapelenka, immunerősítők, élősködők elleni védelem, vizsgálatok díja, szívféreg szűrések és laborvizsgálatok, hiszen több beteg kutya is van a gondozásunkban, akiknek az állapotát folyamatosan monitorozni kell. Ivartalanítási költségek, bár tény, hogy már csak az a néhány fiatal kutya ivaros, akik még túl fiatalok az ivartalanításhoz, de tavasszal aktuális lesz) Lehet, hogy nem hangzik kampányként, hiszen az életük nem lehet kampány, mégis szükség van az emberek támogatására ahhoz, hogy folytathassuk a munkát. Köszönjük, ha támogatod a munkánkat!

Amennyiben kiválasztotta az Ön számára szimpatikus kampányt, úgy kérem:

1. Kattintson a kampány leírása alatt található "szavazok" gombra, a link elnavigálja Önt az alkalmazásban a támogatni kívánt kampány oldalára.

2. Kattintson a "támogatom hirdetés megtekintéssel" gombra és nézze meg a rövid videót.

3. A videó végignézésével Ön leadja a szavazatát, más teendője nincs.

Köszönjük, hogy szavazatával segített egy jó ügy megvalósításában.

MI A SHARITY?

A Sharity egy – a világon egyedülálló – magyar fejlesztésű jótékonysági applikáció. Az appon belül úgy is adakozhat, ha anyagi lehetőségei ezt nem engednék meg.

Csak letölti az appot, majd kiválasztja hogy milyen területen szeretne jótékonykodni, és már kezdődhet is az adományozás! 30 másodperces videókat fog látni, amelyek megnézése után szintet lép, értékes kuponokat kap, és a legfontosabb, hogy jótékony célra használja az idejét.

A REKLÁMOKBÓL BEFOLYÓ ÖSSZEGET JÓTÉKONYSÁGI
SZERVEZETEK KAPJÁK, ÍGY VALÓS PÉNZT ADOMÁNOZHAT
ANÉLKÜL, HOGY A SAJÁT PÉNZE FOGYNA.

Akik már mellénk álltak

Dr. Csisztu Zsuzsa

Újságíró, műsorvezető, sportjogi szakjogász, a Magyar Olimpiai Bizottság első sportújságíróként jegyzett női tagja, a Magyar Sportújságírók Szövetségének első női alelnöke és a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség megválasztott Végrehajtó Bizottsági tagja. Olimpikon tornászként olimpiai nyolcadik, világbajnoki hetedik és Európa-bajnoki hatodik helyezett, több, mint tízszeres Magyar és háromszoros Mesterfokú Bajnok tornásznő. Több mint tizenkét éve jószolgálati nagykövete a Transzplantációs Alapítványnak, illetve nagykövetként dolgozik. A Sharity Nagyköveteként a transzparens adakozás megteremtését tűzte ki céljául.

Dr. Bársony Farkas

KONDOR Global CEO, az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke. Korábban a GE Hungary ügyvezető igazgatója, a PwC Magyarország partnere. Cégvezetőként számtalanszor találkozott az adományozás kérdéskörével cégei komoly társadalmi felelősségvállalása keretében. A Sharity Nagyköveteként a vállalkozások CSR tevékenységének előmozdítását vállalta fel.

Hollósi Jázmin

Fiatal kora ellenére ő itthon az egyik legnépszerűbb tartalomgyártó. TikTok és Youtube videókban éli ki kreativitását, melyekkel több százezreket szórakoztat. Sok vele egykorú tartja őt példaképének, így sok fiatal felnőtt figyelmét tudja felhívni a társadalmi fellelősségvállalás fontosságára. Jelenleg a MOME-n tanul, hogy a lehető legtöbbet hozzon ki ötleteiből, találékonyságából.

Harsányi Levente

Éveken át olyan műsorok házigazdájaként szórakoztatott minket mint a "Magyarország, szeretlek!" vagy a "Csináljuk a fesztivált!", és az ő hangjára ébredtünk nap mint nap az "Önindító"-ban. A szakma is elismerte tehetségét, kétszer lett a "Legjobb rádiós műsorvezető" és Megyei Príma Díjjal is kitüntették. Ám az igazi sikert apaként találta meg, melynek csodálatos elismerése 2 gyermeke szeretete.

...és még sokan mások. Őket is megtalája az app-ban! Vagy olvasson róluk blogunkon.